Първото "Оренда" студио в България!

Направи нещо за тялото си, за да се прииска на душата да живее в него!

Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград

За Козметиката

Козметичните дефекти говори за далеч по-дълбоки здравословни проблеми, свързани с други органи, освен с кожата. Видът и мястото на пъпките по лицето често служат за ориентир за причината за появата им. А идентифицирането на скритата причина за проблема означава и адекватно третиране и лечение. Общите правила за грижа за кожата са ясни - редовно почистване и овлажняване, прием на достатъчно количество вода и здравословна диета, но това може да не е достатъчно при проблемна кожа.

За постигане на висока ефективност, една значителна част от продуктите в нашето студио са групирани в серии специализирани към различни типове кожа и кожни проблеми. Балансираният комплекс от натурални вещества и природни активни съставки повишават ефективноста и увеличават поносимостта към продуктите.

Су Джок Терапия

ВАШЕТО ЗДРАВЕ - ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ!

Су-джок терапията е последното достижение на източната медицина. Алтернативна медицина превъзхождаща неизмеримо всички известни досега методи за самолечение. Най-мощното средство, с което можем да се грижим сами за здравето си.

Су-джок терапията е открита от корейския учен - професор д-р Пак Же Ву, и е определяна като едно от големите медицински открития на 20-и век.

Су Джак терапия

Може да разгледате някои от клиповете за:

Created by Zorica Doneva.