Първото "Оренда" студио в България!

Направи нещо за тялото си, за да се прииска на душата да живее в него!

Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград

За Масажа

Още в древни времена под влияние на опита си човекът е разбрал, че масажът е много ефикасно средство за лекуването на последиците от различни травми. За да намали или изцяло да потисне болката, първобитният човек е натискал и размачквал пострадалите места.

Студио Оренда предлага масаж, който няма аналог!

Изкуството да избягаш от реалността!

Научно доказано е, че музиката притежава способността да пресъздава в многообразни нюанси сложните човешки чувства и преживявания. Тя въздейства на емоционалната, интелектуалната и волевата сфера на личността.

Студио Оренда предлага масаж под звуците на Budha b​ar.

Масажи и терапии

Масаж на лице и глава

Главната цел на масажа предотвратява появата на бръчки, като активизира кръвообращението и междуклетъчната обмяна. Той въздейства и върху лицевата мускулатура, чиято атрофия води до деградация на кожата, регулира функцията на мастните жлези. Следвайки линиите и извивките на лицето, масажът реактивизира функциите на кожата и предизвиква прилив на жизненост.
масаж на лице и глава Той е едновременно грижа за лицето и релаксираща процедура, подобряваща настроението и повдигаща тонуса. Кожата става свежа и жизнена, лицето ви заблестява - това се вижда веднага.

» Подходящ и при:

  • при умора на очите, главоболие, синузит,
  • хрема, шум в ушите, безсъние и нервно напрежение
  • постоянен стрес и напрегнатост

Включва въртене, натискане, стискане и други техники за въздействие върху главата и раменете в съчетание с меко стимулиране на биологично активните точки по лицето.
В първия половин час след завършването на сеанса ще почувствате дълбоко отпускане и спокойствие , след това на практика веднага ще се увеличат работоспособността и готовността за концентрация. Има и допълнителни ефекти. Стимулираният от него приток на лимфа и кръв не само отпуска мускулите и връща на ставите, шията и раменете гъвкавостта, но и помага да се изведат шлаките и токсините.

Created by Zorica Doneva.