Първото "Оренда" студио в България!

Направи нещо за тялото си, за да се прииска на душата да живее в него!

Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград

За Козметиката

Козметичните дефекти говорят за далеч по-дълбоки здравословни проблеми, свързани с други органи, освен с кожата. Видът и мястото на пъпките по лицето често служат за ориентир за причината за появата им. А идентифицирането на скритата причина за проблема означава и адекватно третиране и лечение. Общите правила за грижа за кожата са ясни - редовно почистване и овлажняване, прием на достатъчно количество вода и здравословна диета, но това може да не е достатъчно при проблемна кожа.

За постигане на висока ефективност, една значителна част от продуктите в нашето студио са групирани в серии специализирани към различни типове кожа и кожни проблеми. Балансираният комплекс от натурални вещества и природни активни съставки повишават ефективноста и увеличават поносимостта към продуктите.

Мястото на пъпките по лицето издава други болести

Акнето вече не е само проблем на тийнейджърите. Неприятният дефект води в лекарския кабинет все повече хора в активна възраст. Еднозначно обяснение няма, но медицината подозира стреса и хорманалния дисбаланс, който той провокира, химикалите и замърсяването на околната среда от цивилизацията и джънкфуд. Но козметичният дефект говори за далеч по-дълбоки здравословни проблеми, свързани с други органи, освен с кожата.

значение на мястото на пъпките по лицето

Видът и мястото на пъпките по лицето често служат за ориентир за причината за появата им. А идентифицирането на скритата причина за проблема означава и адекватно третиране и лечение. Общите правила за грижа за кожата са ясни - редовно почистване и овлажняване, прием на достатъчно количество вода и здравословна диета, но това може да не е достатъчно при проблемна кожа.

» Дешифрирането на появата на пъпки на най-често срещаните зони.

  • Ситните пъпчици по бузите са знак за нетолерантност към някаква храна, често с млечен произход. Добре е да се избягват в продължение на месец мляко, кашкавал, сметана, масло, шоколад и преработвани храни, които съдържат млечен протеин. Ако наистина това е причината, ще се забележи видимо подобрение.
  • Твърди пъпки по долната челюст, гърдите, гърба и раменете най-вероятно са причинени от хормонален дисбаланс. Те често се превръщат в кисти и не изчезват, особено от долната част на лицето и гърба, с месеци. За да е равностойна борбата с тях, първо трябва да се реши хормоналният проблем. Цинкът и витамин В6 са сред препоръчителните за спомагане за балансиране на хормоните. Маслото от вечерна иглика има противовъзпалително свойство за кожата и помага за регулиране на хормоните.
  • Зачервените участъци с пъпки по брадичката говорят за лошо храносмилане или запек. Пиенето на достатъчно вода, редовните физически упражнения и включването в менюто на богати на фибри храни като семена, плодове и зеленчуци би трябвало да помогнат.
  • Островчета от дребни пъпки с прилежащо зачервяване към тях може да са знак за локална инфекция под кожата. Първата стъпка към решаването на проблема е изключването на захарта от диетата. Кратък период на детоксикираща програма също би бил полезен. Билки като ехинацея, репей и невен действат благоприятно. Разумно количество хром, като хранителна добавка също може да окаже положително действие.

Created by Zorica Doneva.