Първото "Оренда" студио в България!

Направи нещо за тялото си, за да се прииска на душата да живее в него!

Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград

За Козметиката

Козметичните дефекти говори за далеч по-дълбоки здравословни проблеми, свързани с други органи, освен с кожата. Видът и мястото на пъпките по лицето често служат за ориентир за причината за появата им. А идентифицирането на скритата причина за проблема означава и адекватно третиране и лечение. Общите правила за грижа за кожата са ясни - редовно почистване и овлажняване, прием на достатъчно количество вода и здравословна диета, но това може да не е достатъчно при проблемна кожа.

За постигане на висока ефективност, една значителна част от продуктите в нашето студио са групирани в серии специализирани към различни типове кожа и кожни проблеми. Балансираният комплекс от натурални вещества и природни активни съставки повишават ефективноста и увеличават поносимостта към продуктите.

Лютите чушки и ползите от тях

» Люти чушки против сънливост

Китайската полиция предложи на сънените водачи на МПС да се раздават безплатно люти чушки, за да се ободряват и да не заспиват на волана, съобщи в. "Таймс". В югозападния китайски град Чунцин, чиито жители консумират едни от най-пикантните ястия, на бензиностанциите по магистралите на шофьорите вече се сервират сухи люти чушки.

» Яжте люто и отслабвайте

лютите чушки

Чилито води до ускоряване на метаболизма и до повишено саморазрушаване на туморните клетки при рак на простатата и панкреаса Чилито спомага за по-бързото горене на мазнини, показва ново проучване, проведено в Тайланд. Това се дължи на съставката, която придава лютивия вкус на чушките, от които по-късно се произвежда самото чили.

Веществото се нарича капсицин и води до по-бързото саморазрушаване на мастните клетки. Ако посочените резултати бъдат подтвърдени и в други изследвания, това ще даде възможност на хранителната индустрия да започне производството на храни, богати на капсицин, които от една страна ще задоволяват глада, а от друга ще спомагат за разграждането на мазнините.

лютите чушки и отслабването Самата съставка е известна още от древността. Тя била използвана като антисептично средство в борбата с холерата и бронхита. Понастоящем се знае, че чилито води до ускоряване на метаболизма, подпомагайки по този начин отслабването. От друга страна, продуктът води до повишено саморазрушаване на туморните клетки при рак на простатата и панкреаса. Лютите чушки се използват отдавна като традиционно средство за облекчаване симптомите на настинка. Те облекчават хремата, като намаляват мукуса в синусите. Чушлетата съдържат още витамин С и бета-каротен (който организмът превръща във витамин А), а тези витамини спомагат за поддържането на силна имунна система. Смята се също, че лютите чушки подпомагат отделянето на ендорфини, което повишава духа и либидото, така че очаквайте люти чудеса в сексуалния си живот.

» Лютите чушки са като наркотик​

Любителите на лютите чушки винаги са знаели това, което изследователите откриха наскоро, т.е. че когато човек ги яде, изпада в нещо като леко наркотично опиянение. Д-р Пол Розин - психолог в Университета в Пенсилвания, установил че яденето на чушки предизвиква нахлуването в кръвта на ендорфини - обезболяващи вещества, произвеждани от мозъка. Капзаисинът, лютата съставка в чушлетата, изгаря нервните окончания в езика и изпраща фалшиви сигнали за болка към мозъка. Той веднага реагира и произвежда ендорфини, които действат като морфинова инжекция. Ето защо хората буквално се пристрастяват към лютите чушки и търсят все по-лютиви сортове.

Created by Zorica Doneva.