Първото "Оренда" студио в България!

Направи нещо за тялото си, за да се прииска на душата да живее в него!

Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград

За Масажа

Още в древни времена под влияние на опита си човекът е разбрал, че масажът е много ефикасно средство за лекуването на последиците от различни травми. За да намали или изцяло да потисне болката, първобитният човек е натискал и размачквал пострадалите места.

Студио Оренда предлага масаж, който няма аналог!

Изкуството да избягаш от реалността!

Научно доказано е, че музиката притежава способността да пресъздава в многообразни нюанси сложните човешки чувства и преживявания. Тя въздейства на емоционалната, интелектуалната и волевата сфера на личността.

Студио Оренда предлага масаж под звуците на Budha b​ar.

Масажи и терапии

Антицелулитна терапия

Иновативна технология за заглаждане на целулита с ефекта на ултразвук. Постига се отслабване на клетъчно и тъканно ниво. Механизмът на действие е чрез ДНК микроподреждане и преструктуриране на мастната тъкан.
Терапията включва:

» 4D Моделиращ и вибриращ гел

Активен концентрат на моделиращ и скулптуриращ гел с ултра модерни и иновативни съствки с подбно на ултразвук въздествие: PHYTOSONIC™, ADIPOSLIM + ADIPOLES. ​ PHYTOSONIC™ е комплекс от активни съставки на растителна основа, получен по иновативна антицелулитна технология на ултразвуков клетъчен лизис. PHYTOSONIC™ избирателно откъсва хипертрофиралите адипоцити без да ги разрушава и по този начин има действие, подобно на ултразвуковото. Свойствата на PHYTOSONIC™ дават възможност да се постига отслабване не само на клетъчно, но и на тъканно ниво. Действие: Високоефективните полипептиди действат срещу липогенезата (предотвратяват образуването и натрупването на мастни депа) и подпомагат липолизата (разграждат натрупаните мастни депа). В комбинация двата компонента имат много добро комплексно антицелулитно действие.

» Топло антицелулитно и отслабващо масло​

Активен масажен продукт за цяло тяло (без бюст и лице). Загряващият ефект се активира чрез ръчния масаж, като действието му е в дълбочина на тъканите и се развива с времето. Съдържа патентования антицелулитен компрекс ADIPOSLIM + ADIPOLES, който подтиска ензима липаза и ускорява липолитичните процеси директно в мастните депа. Съдържа: Екстракти от канела, кафеин, смокиня и от български люти чушки в комбинация с патентования антицелулитен комплекс.
Действие: Спомага за активизиране на кръвообращението и подпомага отслабващите процеси, въздейства на масните натрупвания в целулитните възли.

Created by Zorica Doneva.