Първото "Оренда" студио в България!

Направи нещо за тялото си, за да се прииска на душата да живее в него!

Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград Студио за масажи и козметика 'Оренда-България', Велинград

За Велинград

Чудото на природата е проявило своята щедрост в един райски кът на нашата планетата известен с лечебните си свойства на минерални извори - Велинград.

Градът е известен не само със своята природна красота, но и с това, че тук се намира едно от най силно енергийните места в света - пресечна точка на 24 меридуан и 42 паралел.

За Оренда

Оренда е древно знание, свързано с Българите. Това е Духовен път, Практика, Концентрирано намерение за щастие, Свързване със същността ни от Светлина, Духът на Бога.

Магове от миналото са притежаващи именно тази сила, наречена Оренда! Те умело са направлявали законите на природата и съдбите на хората. ​Оренда е името на Божествената сила на бългаски език!

Защо Оренда?

силата на рейки

Преди време увлечена по източните философии се докоснах до силата на рейки, медитация и йога. Инициация в рейки ми даде моя учител по Рейки+Сила и медитация Кирил Стоянов, ученик на д-р Самир Кале, който е ученик на Сатя Сай Баба. Повече за рейки може да научите тук в интервю със самият Кирил Стоянов.

сертификат за първо ниво рейки

"Изкуството да живееш"

изключително ефективна програма за справяне със стреса и развитие на пълния човешки потенциал

В професионален план, навлизайки в дебрите на лечебното действие на масажът, преминах обучение. Допълнителни курсове бяха аюрведа-индийски масажи, златните точки в китайската медицина, ароматерапия, медомасаж, рефлексология, масаж с вендузи и други, за които черпих вдъхновение от д-р Таня ​​​​​​Беличенова, спечлила много призове в страната. Масажа на "любящите ръце" Ломи Ломи или хавайска филосософия за живота и щастието - Хуна, аз имах огромното щастие да науча в учебен център "Аполон" с преподавател Мими Стоилова.

the-art-of-living

"Изкуството да живееш" беше поредната крачка към моето духовно израстване. Освен уникалната програма с комплекс от йога и дихателни техники имах щастието да се запозная с известния учител от Индия Свами Джотирмая, Костадин Драгов - председател за България на голямата международна организация "Art of Living", Мария Маринкова - организатор за Велинград и околностите на много мероприятия свързани с духовни практики, лидер в компания Тианде и др.

В БГЦПО - Царево получих правото и уменията си като козметик. Всичките ми курсове за мен бяха не просто обучение, а изживяване! Затова аз продължавам ...
И когато човек е в непрестанно търсене така, както вие четете тези редове сега, така аз попаднах на информацията за Оренда. Последваха въпроси на вътрешното ми аз и отговорите клоняха към усещането, че тази енергия, която носим в себе си е: за китайците - Китайска, за индийците - Индийска, за японците - Японска ... за българите - Българска!

Васка Сандова

Created by Zorica Doneva.