Общи условия за ползване

Настоящите "общи условия" уреждат отношенията между "ОРЕНДА-ВС" ЕООД ( собственик на www.orenda-bulgaria.com) и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн orenda-bulgaria.com (наричан по-долу "сайт"). "ОРЕНДА-ВС" ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление гр. Велинград, пл.Свобода и ЕИК 123456789. www.orenda-bulgaria.com e онлайн магазин за продажба на българска козметика. Всеки потребител, който използва сайта се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия. А те са:

Първо:

Всички цени, обявени в сайта включват ДДС. Цените на стоките не включват доставка до адрес на клиента. Доставката се заплаща допълнително, за подробна информация моля прочетете ТУК.

Второ:

Пазаруването от сайта не изисква регистрация. За да направите валидна поръчка е необходимо да ни предоставите определени данни - имена, адрес, телефон, и-мейл адрес, които ще бъдат използвани за да обработим и изпратим поръчката, и тя да бъде получена от вас. С покупката на артикул/артикули от сайта, клиента автоматично дава съгласието си при определени случаи да получава рекламни и-мейли, които промотират сайта или продукти от сайта. Броят на рекламните съобщения обикновено не надвишава 12 бр. годишно.

Трето:

Клиент, закупил стока от онлайн магазина има право да я върне в седем дневен срок след получаването и, но само ако са спазени условията за рекламации.

"ОРЕНДА-ВС" ЕООД запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на тази страница. Ние Ви желаем приятно пазаруване!